3 Ağustos 2014 Pazar

Laura Mercier Petite Baked Bonbons- Bronze //Far Paleti





Haftanın son gününde bu aralar elimden düşürmediğim bir far paletini sizlere takdim etmek istedim.
Geçtiğimiz ay Boyner'de dolaşırken renklerine ve ambalajının şıklığına dayanamayıp aldığım Laura Mercier'in Bronz Trio'sundan bahsediyorum.




Bu benim Laura Mercier markasıyla ilk tanışmam. Uzun zamandır markanın ürünlerine dair övgüler duyup alsam mı almasam mı, hangi ürünüyle başlasam diye düşünüyordum.





Kahverengi, dikdörtgen ve oldukça şık bir ambalajı var. Çok ağır değil bu nedenle sanırım seyahatlerimde sıklıkla yanıma alacağım paletlerden.






Arkasında paletin  ve içindeki renklerin isimleri yazıyor. Benim en sevdiğim şeylerden biri, paletlerdeki renklerin isimlerinin olması. Bu senin neyine yarayacak diyebilirsiniz, çokta haklısınız ama hoşuma gidiyor işte.









Açtığınızda kapak boyutunda bir aynayla karşılaşıyorsunuz ki bu da ürüne bir artı kazandırıyor.
Üç renk var, üçü de kahve tonlarda.

Soldaki rengin ismi Cameo, kendisi tamamen göz kapağıma uyguladığım ten rengi diye anlatabileceğim bir ton.

Ortadaki yanar dönerli renk Bronce Opal, inanılmaz güzel yansımaları olan içinde yeşillikler barındıran bir kahve-kızıl.

Sağdaki ise Sienna, her ne kadar öyle gözükmesede ışıltılı bir sıcak kahve tonu.






Biraz tozutma sorunu var ama rahatsız edici boyutta değil. Bazsız pigmentasyonları beni çok tatmin etmedi ama bazla harikalar yaratabiliyorsunuz. Baz kullanmayanlara da ıslak kullanımı önerebilirim. Islakkende hem ışıltıları hem de net bir şekilde renkleri ortaya çıkıyor.





Kalıcılıkları bazla ya da ıslak kullanımda çok iyi, sadece akşama doğru biraz biraz çizgilere dolma yapıyor ama o kadar da olsun yani.


Bildiğim kadarıyla iki farklı renk tonu seçeneği de var bu paletlerde. Mavimsi-yeşilimsi tonlarda olan bir de mor ağırlıklı seçenekler. Ben alırken diğer ikisinden yoktu ama olsaydı da yine bu paleti seçerdim diye düşünüyorum.




Fiyatı indirimde 50 tl idi. Bu arada palet en başta limited edition yani sınırlı sayıda üretilecekti ama sonra normalde de üretileceğine dair yazılar okumuştum. Ne derece doğrudur bilemiyorum.


Sevgiler...

4 yorum:

  1. Cok guzel bir paletmiş belki alırım youtubedeki cekilişi ne zaman acıklıyacan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekiliş daha bitmedi.Videoda belirttiğim bitiş tarihinden sonra 3 gün içinde.

      Sil
  2. Merhaba, paleti hangi boynerden satın aldınız acaba. Ulaşabilmeyi çok istiyorum bu palete

    Müge

    YanıtlaSil