24 Mayıs 2014 Cumartesi

Billboard Music Awards 2014




Herkese merhaba, bugün bir etkinlik yazısı yazmak istedim ve Billboard Music Awards'ta kim ne giymiş sizlere göstereceğim.


Las Vegas'ta gerçekleşen tören giyilen kıyafetler açısından beni çok mutlu etti diyemeyeceğim ama tabi ki sizlerin fikirleri de önemli. Bu nedenle yazıyı okuduktan sonra siz kimleri şık, kimleri rüküş bulduğunuzu benimle paylaşırsanız çok sevinirim.





Valla ben sıkıldım Jennifer Lopez sıkılmadı aynı kılıklardan. Bu kadının saçları yataktan kalkınca hep bu model mi acaba? Çünkü hemen her ödül törenine bu saç modeliyle gelmesinin başka bir açıklaması olamaz.
Donna Karan elbisesinin hem rengini hem de modelini çok beğendim ama kendisinin sürekli aynı tarzda olması beni sıktı.






Bu söyleyeceğime kendim bile inanmıyorum ama Nicki Minaj'ı beğendim. Kadın abuk subuk kılıkları bırakıp sadeleşince (!) valla hoş olabiliyormuş. Tamam kabul Alexander McQueen tuvaletinin göğüs kısmında bir sıkıntı var. Alttan göğüsler fırlamış ama elbise genel olarak çok hoş gözüküyor.
Makyajı biraz daha belirgin olabilirmiş. Allahım Nicki Minaj için makyajı belirgin olabilirmiş dedim!





Şarkılarına da sesine de bayılıyorum ama Lorde'yi görünce ruhum daralıyor. İşte sırf bu kılıkla gezmesinler diye gençlere çok fazla Game of Thrones izletmeyin. Bu ne Lorde yaa senin yaşın kaç canım? Tamam saçın makyajın çok hoş, siyah tulumunu da anlıyorum ama bu sıcakta o tüyler ne?





Shakira'nın Julien Macdonald imzalı elbisesini çok sevdim. Kol detayları,rengi harika ama siyah topuklu ayakkabılar ve saç modeli o kadar sıkıcı ki güzelim elbiseyi sıradanlaştırmış resmen.







Al işte nereye geldiğini tam olarak anlayamamış biri daha. Kesha'ya biri ' akrabanın oğlunun sünneti var' demiş galiba, yoksa bu tuvaletini açıklamaya başka bir bahane bulamıyorum. O kadar ağır duruyor ki sanki assolist olarak sahne alacak. Ines Di Santo tuvaleti güzel ama kendisine yakıştıramadım.




Kylie Jenner'a bu kıyafetin içindeyken kim 16 yaşında der allah aşkına! Bilmesem rahat 30 derim o kadar kadınsı ve vamp gözüküyor. Elbisesi çok güzel ve seksi görünüyor ben vücuduna yakıştırdım da ama yaşına hiç uygun olmamış. Louboutin marka bağlamalı ayakkabılarını hiç beğenmedim.
Saçlarına gelince de annemin neden küçük yaşlardan saçımı boyattırmadığını bunu görünce anlıyorum. Çalı süpürgesine dönmüş saç uçları.






Kelly Rowland'ın sırt ve göğüs dekolteli büstiyeri Cushnie et Ochs imzalı. Derin yırtmaçlı eteği ise
Fausto Puglisi. Göğüs kısmı gereksiz açık olmasına rağmen uyumu sevdim.
Manolo Blahnik ayakkabılarını normalde şeffaf ayakkabı trendinden hoşlanmamama rağmen çok hoş buldum.
Smokey makyajı ve saçları da oldukça modern ve görünümüne uygun.







Yok yok bunlar ailece sulak yerde büyümüş galiba. Baksanıza Kendall Jenner'da kardeşi gibi 30'lu yaşlarında gibi görünüyor.
Parlak, mavi sigaret pantolonu Olcay Gülşen imzalı. Cut-out bluzuyle pantolonun uyumuna bayıldım. Dümdüz saçları lame stilettolarıyla benim gönlümü fethetti.


Benim sizler için seçtiğim görüntüler bunlardı. Siz ne düşünüyorsunuz?




3 yorum:

  1. Sen yine JL kıyafetinden sıkılmışsın,ben kendisinden sıkıldım :D
    Nicki Minaj beni şaşırttı , böyle çok daha güzel :)
    Lorde cıks sevemedim :)
    Shakira'yı gördüğüm an yok böyle bir güzellik dedim :)
    Kesha'yı zorla kalıba sokmuşlar gibi :D
    Kylie Jenner olmamış /:
    Kelly Rowland sadece etek kısmı güzel,diğer kısımlar çok kötü /:
    Kendall Jenner en beğendiğim :)

    YanıtlaSil
  2. Kendi 16 ve 18. yaşlarımı hatırlıyor ve şok oluyorum tek düşüncem bu şuan :D

    YanıtlaSil
  3. Nicki Minaj'ın giyfiği elbisede göğüs kısmında ki sorun görülmeyecek gibi değil :D Bu arada güzel bir yazı olmuş.Daha sık beklıyoruz yazı :)

    YanıtlaSil