9 Şubat 2014 Pazar

Pretty Little Liars Emily Fields Stili

Yeni bir yazıyla herkese merhaba:)
Fazla ara vermeden PLL'nin bir diğer karakterinin stil incelemesini yapmak istedim ve bu defa Emily Fields'i seçtim.
Emily karakteri okulun yüzme takımında oldukça başarılı bir yüzücü.Emily'i canlandıran Shay Mitchell'de normalde sporcumu bilmiyorum ama vücudu bende o izlenimi uyandırdı.

Emily'nin giyim stili oldukça sportif, rahat ve salaş.Farklı farklı kılıklarda görmüyoruz onu.Dizinin ilk bölümünden beri bir kaç farklı kıyafet kombini arasında dönüp duruyor.




En sevdiği parçaların başında kısa etekler ve şortlar geliyor.Çoğunlukla kot tercih etse de bazen canvas eteklerle de görebiliyoruz onu.Bacakları ne çok ince ne de kalın valla ne diyim etek kıza yakışıyor.




Özel bir davet vs olmadığı sürece Emily'i topuklu ayakkabıyla hiç görmüyorsunuz.Zaten sanırım kızların içinde en uzun olan o.Şortlarını ya da eteklerini renkli düz basic atletler, tişörtlerle tamamlayan Emily ayakkabı seçimini de ya bottan ya da sandaletten yana kullanıyor.




Giydiği kazak ve hırkaları da çok beğeniyorum genelde skinny jeanlerle yada taytlarla tamamlıyor ve tabiki uzun ya da kısa ama her zaman düz tabanlı ayakkabılar seçiyor.





En sevdiği parçalardan bir diğeri de kot ceket, kot yelek ya da kot gömlekler. Şallarla, baskılı tişörtlerle ya da kareli gömleklerle oldukça spor bir görüntü elde ediyor.
Mevsimine göre şort, etek yada skinnylerle kombinliyor.





Dediğim gibi kızın vücudu o kadar düzgün ki normalde kimseye yakıştırmadığım bermuda mıdır nedir bu saçma boyda ki pantolonlar bile Emily'e yakışıyor.



Parka giymeyi de çokça tercih ediyor.Bazen de yine asker tarzı yeleklerle stilini yansıtıyor.Ben maskülen görünümünü seviyorum Emily'nin.



Deri ceketlerde Emily'nin stilinde olmazsa olmazlardan. Her kombininde, farklı renk ve modellerde deri ceketler giyiyor.




Kız yüzücü, hep sportif giyiniyor dedik diye dizi boyunca hanım hanımcık giyindiği halleri de unutmadık tabi ki. Doğumgünleri,partiler, cenazeler vs. söz konusu olunca Emily'de daha cici bici giyinmeye başlıyor. Ben o sporcu vücuda cici kıyafetleri yakıştıramasam da tarzında çeşitlilik yapması hoşuma gidiyor.

Saçlarında da dizi boyunca çok radikal değişikliklere gitmedi. En başlarda düz siyahken sonraki bölümlerde aralarda gölgeler gördük ama boyunda ya da modelinde farklılıklar olmadı.

Siz Emily'nin stilini nasıl buluyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder