5 Şubat 2014 Çarşamba

Maybelline Color Tattoo- Metallic Pomegranate


Merhaba, hava soğuk olsa da dışarıda güneşi görmek bile yetti bugün. Nedense soğuk ama güneşli havaları oldum olası sevmişimdir. Her neyse konumuza dönelim...
Bugün maalesef Türkiye'ye hala gelmemiş olan bir ürün hakkında yazıyorum. Aslında Color Tattoo'ların bir çok rengi var ama niyeyse en güzellerinden biri hala raflarda yok.



Mürdüm rengi bu krem farla resmen aşk yaşıyorum. Başlarda sadece gece makyajlarımda kullanmaya cesaret edebilirken şimdi daha soft farlarla karıştırarak günlük hayatta da rahatlıkla kullanabiliyorum.
Bana Youtube'da SevOnu kullanıcı adıyla tanıdığınız Sevda göndermişti, çok istediğimi bildiği için. Ona burdan beni bu kadar güzel bir ürünle tanıştırdığı için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.




Ambalajının Türkiye'de ki Color Tattoo'lardan hiç bir farkı yok. Bu ürünlerin plastik yerine cam kavanozda olması bence şahane çünkü uzun süre kullanılacak bir kozmetik ürününün plastikte saklanması oldukça sağlıksız.



Bilirsiniz bir çok krem far bir süre sonra kurur. Bu far 7 aydır elimde olmasına rağmen hiç bir kuruma yok. İnanılmaz kremsi, sürümü çok kolay.
Benim göz kapaklarımda birikme yapmadı. Toz ya da krem başka farlarla karıştırırken de herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.
Sabah sürüp çıktığımda özellikle altına bir far bazı uygulamışsam akşama kadar gözümde kalıyor. Bazen göz altıma sürdüğüm biraz birikme yapabiliyor.



İçinde altın rengi ince ışıltılar barındırdığı içinde çok seviyorum. Hem kahve tonlarıyla hem de siyah ve grilerle kullanımı güzel sonuç veriyor.



Eğer Türkiye'ye gelirse, ya da yurtdışından alma imkanınız varsa mutlaka alıp bir deneyin derim. Ben çok sevdim:)

Mutlu günler...



2 yorum:

  1. Rengi cok hos fakat Maybelline urunleri maalesef hayvanlar uzerinde test edildigi icin asla almiyorum. Fakat farkli bir markanin murdumu olabilir :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki bir sürü markada bu tonlarda muadil olabilecek ürünler vardır elbet:)

      Sil