23 Şubat 2014 Pazar

L'oreal Studio Secrets Makyaj Bazı

Herkese merhabalar...
Makyaj bazlarından bahsetmeyeli uzun zaman oldu diye düşündüm ve yorum yapabilecek kadar süreyi birlikte geçirdiğim L'oreal'in makyaj bazı hakkında bir yazı yazmaya karar verdim.
Genelde bu ürünü özel günlerde, makyaj yapmaya bol bol vaktim olduğunda ya da makyajım sabahtan akşama yüzümde kalsın dediğimde kullanıyorum.

Ürünün benim için en güzel yanlarından biri cam kavanozda olması. Hem tüpteki ürünler gibi miktarda sıkıntı yaşamıyorum hem de bana plastikten daha hijyenik geliyor.





Köpük yapılı olan bu makyaj bazı açıkçası benim gibi tembellere göre değil pek. İlk olarak uygulamada gerçekten zorlandım. Gerçi bir kaç gün kullanınca miktar ve sürüş konusunda tecrübeleniyorsunuz ama uygulamadan sonra en az 10 dakika bekleyip makyaja başlamam gerekiyor. Aksi takdirde fondötenim bulamaç gibi bir garip oluyor çünkü cildim primerı tam olarak emmemiş oluyor.



Bazın en güzel yanı kadifemsi bir sonuç elde ediyorum. Hiç bir pürüz kalmıyor bu nedenle makyajda hoş duruyor. Evet kullandığım zamanlarda makyajım akşama kadar neredeyse hiç akma kokma yapmadan yüzümde kalıyor.
Ürün kokusuz ve bende herhangi bir sıkıntıya yol açmadı.

Fiyatı 40 tl ama indirimleri takip ederseniz benim gibi 20 tl'ye de alabilirsiniz.

Sevgiler...





2 yorum:

  1. Sanırım bu primer yağlı ciltlere uygun değildi o yüzden almamıştım.. elimde Inglot var o bitince ne alsam diye düşünüyorum halâ =/ Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Silikon içerse de The Balm'ın makyaj bazına da bi şans vermelisin. :)
    Benim bloguma da beklerim. http://birazmakyajbirazbakim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil