3 Şubat 2014 Pazartesi

H&M Eye Pen (Kalem Far) || Pink

Merhaba, H&M ürünlerinden bahsetmeye hız kesmeden devam ediyorum. Yaşadığı şehirde H&M olmayanlar için üzgünüm umarım en kısa zamanda online satış başlar. 




Bu kalem şeklinde farları oldukça pratik buluyorum. Hal böyle olunca fazla riske girmeden pembemsi bir şampanya rengini deneyerek ürün hakkında bilgi sahibi olmak istedim.
Ambalajındaki tek sorun kapak. Aldığımdan beri kapak kesinlikle tam olarak kapanmıyor. Ya benim aldığım ürün bu şekilde ya da tüm serinin ciddi bir kapak sorunu var.




Bence bu tip ürünlerde aranması gereken en büyük özellik sürümünün kolay olması çünkü göz kapağı bildiğiniz gibi hassas bir bölge. Bu Eye Pen'ler bence çok yumuşak değil. Eğer bir göz bazının üstüne uygulama yaparsanız daha kolay sonuç alabilirsiniz.




Belki bende ki rengi çok açık olduğu için bilmiyorum ama tek sürüşte pigmentasyonundan memnun kalamadım. El üstüne denediğimde tek seferde çok iyilerdi ama az önce de dediğim gibi göz kapakları hassas olduğu için ele sürerken ki baskıyı yapamıyorum.




Onun dışında bu renk hem tek olarak göz kapağında hem de göz pınarlarını aydınlatmada kullanılabilecek bir parlaklığa ve renge sahip. Şunu da belirtmeliyim ki farklı renkleri mevcut, ister açık ister koyu...





Benim göz kapaklarımda maalesef birikme de yaptı.
Uzun lafın kısası ben bu ürünü sadece göz pınarlarımda kullanırken memnun kalıyorum.

Fiyatı 9 tl.

İyi geceler...

7 yorum:

  1. Canım kalem far konusunda Flormar 1 numara bence şuan :)) Bende 5 rengi var,denemediysen 1-2 tane al dene derim. Verdiğin paraya kesinlikle değiyor ve daha sürerken sabitleniyor nerdeyse. Sonra da bir daha birikmiyor,çıkmıyor <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet flormarı duyuyorum bi alıp deniycem aklımda bakır kahve gibi bi rengi var:)

      Sil
  2. Ben hic kalem far denememistim bir deneyim bakayim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım sen memnun kalacak mısın:)

      Sil
    2. ama pek kalem far kullanmak istemiyorum palet almak daha kullanışlı geliyor

      Sil
  3. Koyu renklerini de beğenmedi alanlar canım sanırım bu kalem farlar kalem rujları kadar başarılı olmamış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa bak onu bilmiyordum o zaman demek ki gerçekten ürünün yapısı toptan kötü:(

      Sil