2 Şubat 2014 Pazar

Flormar Icy Top IT02 Oje

Merhaba, bildiğiniz gibi bir çok oje markası son bir kaç yıldır farklı farklı seriler çıkarıyor. Flormar'da geçtiğimiz Yaz Icy Top serisini çıkarmıştı. O zaman şimdi ki kadar pullu oje merakım olmasa da gidip bir tane aldım.




Ambalajı klasik Flormar ojelerden farksız. Artık Türk kozmetik firmaları da ojelere kod yerine isim vermeli bence. Hem daha eğlenceli, hem daha kolay.






Gördüğünüz gibi içinde siyah beyaz pullar var. Pulların bazıları yuvarlak bazıları da uzun. Oldukça eğlenceeli bir oje yani.

Tabi ki bütün pullu ve simli ojeler gibi tırnaktan çıkarmak zor oluyor. Onun için de alüminyum folyo yöntemini kullanıyorum.



Ben genelde açık gri bir ojenin üstüne sürüyorum ama siz net bir şekilde görebilin diye direk tırnağa uyguladım. Görselde gördüğünüz duruş iki katta bu yoğunluğa geliyor. Tek katta maalesef fazla pul gelmiyor.



Ben aşırı bayılmasam da arada sırada değişiklik olsun diye kullanıyorum. İlla alınacaka bir oje değil bence.
Sanırım 4-5 tl gibiydi fiyatı. Siz bu seriden bir oje denediniz mi?
Sevgiler...


6 yorum:

  1. Siyah beyaz beşiktaş !! tabiki şahane tatlım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Merhaba cekilis kapandi mi acaba? Blogda yazisini aradm ama bulamadm :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blogda deil canım youtube kanalımda çekiliş:) 7 Şubat gecesine kadar devam ediyor

      Sil
  3. aslına bakarsen sen bu yazıyı yazdığında flormar bütün ürünlerine eski yeni demeden artık isim vermişti :D sitesinden de bakabilirsin artık elimizde olan eski flromar ürünlerinin bile birer ismi var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım yeni serisinde var ama eskilerine verdikleri halde mağazalarda hala kodlarla satılıyor bir çok oje :) İsim vermeleri şahane oldu :)

      Sil