25 Aralık 2013 Çarşamba

Watsons Balmi Lip Balm

Merhaba, dudak bakımının ne kadar önemli olduğunu sanırım artık hepimiz biliyoruz. Sadece Kış aylarında değil her mevsim dudakları nemlendirmek ve peeling yapmak rujlarımızın daha da güzel gözükmesini sağlayacaktır.
 Youtube kanalımı takip ediyorsanız içimdeki EOS Lip Balm isteğini artık biliyorsunuzdur. Maalesef ülkemizde satılmadığından ve yurtdışından getirenlerde çok pahalı sattığı için bir türlü alamadım.
Watsons'ta bu Balmi lip balmları gördüğümde neredeyse çığlık atacaktım çünkü EOS'lara çok benziyorlar. 


Aşağıda da görebileceğiniz gibi kapağı döndürülerek açılıyor.




Bildiğim kadarıyla beyazı ( hindistancevizli ), açık pembesi ( çilekli ), koyu pembesi ( raspberryli ), mavisi        ( mentollü ) var seçenek olarak. Ben koyu pembe olanı aldım.
Lip balmlarda en sevdiğim şeylerden biri güzel kokması ama tadının olmaması. Bu ürün bu açıdan tam istediğim gibi çıktı. Çok hoş bir kokusu var ama dilinizi dudağınıza değdirdiğinizde kesinlikle tatlı tatlı gelmiyor.



Nemlendirmesine gelirsek aşırı iyi tedavi edici bir özelliği yok ama rujların altında kullanmayı çok sevdim.
Ambalajı gördüğünüz gibi kutu şeklinde, balmda yarım daire halinde. Tasarımı sayesinde dudağa kolay uygulanıyor fakat üst kısmı düzleştiğinde neler olur bilemiyorum :) 



Watsons'larda 9 tl'ye satılıyor bu ürün. Evet bence fiyatı fazla ama o kadar çok EOS istiyordum ki aldım. Sanırım başka çeşidini almam.
Siz Balmi'yi denediniz mi ya da denemeyi düşünüyor musunuz?

12 yorum:

  1. Bende dun baktim watsons ta ama guvenemedim. Fiyati watsons icin biraz yuksek geldi. Sirf kutusu icin almayi dusunuyorum cunku cok tatli kutu ve renkler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben Blistex Medplus'tan sonra hiç bir balmı yeterli bulamıyorum bazı arkadaşlar Balmi'nin güzel nemlendirdiğini söylüyor aslında baya göreceli bende kutusu için bir tane alınabileceğini düşünüyorum:)

      Sil
  2. Lipbalm demişken cildi aşırı soğuklara karşı korumak üzere tasarlanmış Neutrogena'nın da lipbalmları da muhteşem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Neutrogena'yı büyük umutlarla denemiştim ama bende pek işe yaramamıştı canım tabi kişiden kişiye değişir:)

      Sil
  3. Ben bu ürünü denedim . Geçen ay falan aldım. 9,90 dı. Fiyatını fazla buldum ama yinede EOS aşkıyla aldım. Ürünü denediğimde bütün hevesim kaçtı. Görünümü ve kokusu dışında hiçbir özelliği yok. Size bu ürünü şimdilik kutusuna aldanıp bu fiyatla almamanızı öneririm ; çünkü 10 tl ye değecek bir ürün değil . Eğer ürünün fiyatı düşerse ancak o sekilde alın derim.Mesela Burt's Beets öneririm daha iyi nemlendiriyor ve daha uygun. Ama yinede siz bilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben zaten ürünü aldım kullanıyorum yoksa buraya yorum yazamam canım ama evet bence de fiyatı gereksiz pahalı bu fiyata çok daha iyi balmlar var teşekkürler yorumun için:)

      Sil
  4. Rica ederim canım , ben aldım bari insanlar almasın diye söylüyorum zaten:)

    YanıtlaSil
  5. Dudagı renklendiriyormu ?

    YanıtlaSil
  6. Bendede var hindistan cevizlisi sadece guzel kokuyor o kadar

    YanıtlaSil
  7. Bende almayı düşünüyorum ama sırf anahtarlığı takmak için ve kutusu .büyük ihtimalle mentollü alıcam ama mentöllü dudağı yakıp karincalandiriyomus.hangisini akşam hangisini onerirsiniz . yarın watsons a gideceğim acil cevap

    YanıtlaSil