7 Aralık 2013 Cumartesi

Topshop Infrared Ruj

Merhaba, bugün Topshop'un rujuyla ilgili bir yazı hazırladım sizlere, umarım severek okursunuz.
Maalesef henüz Türkiye'de ki Topshop mağazalarında kozmetik ürünler yok ama umuyorum ki H&M gibi Topshop'ta bunun büyük bir hata olduğunu anlayıp en kısa sürede bizi kozmetik reyonlarıyla buluşturur.


Ambalajları çok güzel. Fakat açık renk olduğundan gördüğünüz gibi biraz kirlendi. Benim ruj ambalajında en sevdiğim şey bunda da olduğu gibi tabanında rengi görebilmek. 



Rujun yapısına gelecek olursak tabi ki renginden kaynaklı olarak dişlerinizi sarı göstermeye oldukça meyilli. Çok mat yapılı gibi durmasa da dudakları kurutuyor. Ben mutlaka altına balm uyguluyorum. Hem kurutmasın hem de gün içinde dudak çizgilerime dolmasın diye.



Rahatsızlık veren bir kokusu yok ki ben ruj kokusunda hassasımdır. Rengi çok canlı ve sıcak bir turuncu. Özellikle beyaz tende oldukça hoş gözüküyor. Çoğunlukla yaz aylarında nadiren de ilkbahar ve sonbaharda kullanıyorum ben bu ruju.



Benim oldukça severek kullandığım tonlardan biri bu nedenle umarım en kısa zamanda Türkiye' ye gelir kozmetik ürünleri. Rujun fiyatını maalesef bilmiyorum ama İngiltere Topshop'un sitesinden öğrenebilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi haftasonları...
* Evde internetim olmadığından bu hafta blog programım biraz değişti ama diğer yazıları da en kısa zamanda yayınlayacağım




2 yorum:

  1. Topshop ın makyaj ürünlerine bayılıyorum neden hala getirmediğini anlamış değilim =/ Güle güle kullan güzel bir renkmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bencede umarım en kısa zamanda gelir:)

      Sil