29 Aralık 2013 Pazar

H&M Lipstick+Lipgloss (Duo Lips) - Kiss Me

Merhaba herkese...
Pazar günü her ne kadar yarın iş ve okul olduğunu düşünmemize neden olup canımızı sıksa da önümüzdeki hafta yılbaşı tatili var, bunu düşünüp güzel ve keyifli bir pazar geçirin bence! :)

Belki bu keyifli Pazar gününüze ben de yazımla bir parça ortak olabilirim. Malum Kış geldi ve yine malum Yılbaşı falan derken hanımların elleri kırmızı rujlara daha çok gitmeye başladı.
Ben de bugün bütçe dostu bir kırmızı ruj+gloss tanıtacağım sizlere yani bir duo.
H&M kozmetik ürünleriyle her ne kadar beni biraz hayalkırıklığına uğratsa da hala alıp denemeye "bu seferki güzel çıkar belki" diye umut etmeye devam ediyorum.



Bu çift taraflı ürünün nude, kırmızı ve pembe seçenekleri vardı. Yeni bir ruj deneyeceğim zaman nedense elim hep kırmızı/bordo olana gider.






Gördüğünüz gibi ürünün üst kısmı ruj. Çok opak bir görüntüsü yok rujun. Ben 2-3 katta anca kapatıcılık sağlayabildim. Güzel bir kırmızı tonu ama yapısı nedeniyle, rengi iyi olsa da pek hoşuma gitmedi.



Altında da yine aynı tonda bir glossu var. Bu tarz yerden tasarruf ettirecek ürünleri seviyorum. Ah keşke gloss içinde sevdim diyebilseydim. Rujun üstüne glossu uyguladığımda dudaklarım resmen elma şekerine döndü. Yapış yapış, aşırı parlak gözüktü. 3 kat ruj ve 1 kat gloss olmasına rağmen sanki dudaklarım tam rujun rengini almamış gibi geldi bana.

Ayrıca gloss o kadar akışkan ki bazen Ajda Pekkan gibi dudağımdan akacak diye korkuyorum:)

 Kalıcılığı da beni memnun etmedi. Herhangi bir şey yiyip içtiğiniz an ürün gidiyor. Ben de maksimum yarım saat falan düzgün durdu.

Uzun lafın kısası ben bu ruj+gloss ürünü pek sevmedim ama tabi ki ziyan olmaması için ara sıra kullanarak bitiremesem de azaltmaya çalışacağım.
Fiyatı sanırım 9tl civarındaydı.


Sevgiler...




2 yorum:

  1. Güzel çıkmamasına üzüldüm canım, sanırım hm nın fırça ürünleri güzel sadece :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha fırçalarını hiç denemedim bir iki ürünü güzel ama çoğunluğu maalesef beni hayalkırıklığına uğrattı:(

      Sil