23 Kasım 2013 Cumartesi

Loreal Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Merhaba umarım gününüz güzel geçiyordur...
Bugün yine bir bakım ürününden bahsedeceğim size. Evet farkındayım renkli kozmetiklere biraz ara verdim ama deneme sürecindeki ürünlerimin bir çoğu yakında blogda olacak merak etmeyin :)

Bu yazıda yaklaşık 3-4 haftadır kullandığım bir makyaj temizleme ürününü konuşacağız. Çıktığı günden beri hayranı olan bir sürü blogger ve youtuber oldu ama nedense ben onca indirimde gidipte bir tane alıp denemeye yanaşmadım.




Muhetemelen makyajımı suyla ve dolayısıyla temizleme jelleri ya da köpükleriyle temizlemeyi sevdiğimden elim hiç bu tarz ürünlere gitmiyor. Temizleme yağları ve suları ne kadar kötü his bırakmıyor deselerde ben kesin suyla yüzümü tekrar yıkıyorum. E bu defa da  bana iki iş oluyor ve üşeniyorum.

Gelelim ürünle ilgili bilgilere. Bir çoğunuz bu ürünü Bioderma'nın muadili diye yorumladınız. Ben Bioderma kullanmadığım için konuyla ilgili yorum yapamayacağım.

Parfüm içermeyen, hipoalerjik bir ürün.Disk ya da kare pamuğunuza ürünü alıp gözünüzün üstünde 5 saniye kadar beklettikten sonra ovalamadan göz makyajınızı çıkarıyor. Özellikle eyeliner ya da 2-3 kat rimel uygulamadığım makyajlarda gerçekten çok başarılı olduğunu söylemeliyim. Fakat işin içine biraz koyu göz makyajları girince kesinlikle kalıntı bırakıyor, ikinci hatta bazen üçüncü pamukla temizliyorsunuz.




Benim gözümde yanma,kızarma gibi bir problem yaratmadı. Su gibi bir ürün olmasına rağmen, kullandıktan sonra yağlı bir his olmasa da yüzümde bir şey varmış gibi hissettiğimden ılık suyla yüzümü yıkıyorum.
Aslında oldukça bereketli bir ürün. 3 haftadır kullanmama rağmen gördüğünüz gibi henüz yarılanmadı bile. 

Benim gibi temizleme rutini olanlar için sadece geç geldiğiniz ya da çok yorgun olduğunuz günlerde tercih edebileceğiniz bir ürün olacaktır.
Fiyatı 14-15 tl'ydi sanırım.
Siz bu temizleme suyuyla ilgili neler düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder