26 Ekim 2013 Cumartesi

Benri Oje Kurutucu Sprey

Merhaba herkese, bugün Gratis'e özel Benri markasının yeni bir ürününden bahsedeceğim sizlere. Yakın zamanda bir oje kurutucu sprey çıkardı Benri. Daha önce başka markalarında oje kurutucu spreylerini kullandığım için bunu da denemek istedim. Şimdi de size bu ürünün avantaj ve dezavantajlarından bahsetmek istiyorum.


Daha önce oje kurutucu sprey kullanıp aşırı yağlı hislerinden dolayı hepsine uyuz olmuştum. Belki Benri bu düşüncemi yıkar diye hemen aldım. Öncelikle bu da diğer kurutucu spreyler gibi yağlı his veriyor maalesef.
Ben oje kurutucu sprey dendiğinde normal kuruma süresinden daha kısa zamanda kurutmasını beklediğimden biraz sabırsızım aslında.





En başlarda oldukça memnundum ve memnun olduğum için yağlı hissi de çok umrumda değildi ama sonra damla şeklinde uygulanan oje kurutucu bir ürün keşfettim ve bunun pabucunu direk dama attım itiraf ediyorum :)
Ürünün küçük olması büyük avantaj. Özellikle yaz tatillerinde oje kurutmak çile olduğundan bunu çantanıza atıp işinizi kolaylaştırabilirsiniz.
Fiyatı da şahane 4 yada 4.50 tl gibi uygun bir fiyatı var. Gratislerden bulabilirsiniz.
Ürünü sıktıktan sonra 3-5 dakika içinde ojeler kuruyor fakat gözlemlerime göre spreyi aşırı yakından sıkmadığımız için tırnak kenarlarına gelmiyor ve doğal olarak o kısımlar kurumuyor.
Fiyatı uygun olduğu için alıp bir denenebilir. 
Ben İnstagram çekilişimde de bundan hediye etmiştim şuan elimdekini de kullanıyorum ama bitince alır mıyım bilinmez :)
Siz Benri'nin oje kurutucu spreyini denediniz mi?


5 yorum:

  1. Kullanmadım ama alcaktım az kalsın essence damlalık şeklindde olan kurutucusunu alıcam ben :p güle güle kullan şeker...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Essence'inkini kullanıyorum Sally Hensen'ın da yine aynı şekilde bir ürünü varmış bir de onu deneyeceğim:)

      Sil
  2. Bende sana Nycnin oje kurutucusunu şiddetle öneriyorum 3.50tl fiyatı var Watsonslarda bulabilirsiniz süper ötesi

    YanıtlaSil
  3. ben de flormarınkini kullandım ama maalesef memnun kalmadım, arayışlarım devam ediyor.
    http://neselizebra.blogspot.com.tr/2014/01/oje-kurutucu-araniyor-flormar-oje.html

    YanıtlaSil