6 Eylül 2013 Cuma

Real Techniques Expert Face Brush

Merhaba herkese.
Özellikle Youtube yorumlarında ve gelen maillerde bütün fırçalarımı gösterdiğim bir video yapmamı istediğinizi söylüyorsunuz.Önümüzdeki haftalar içinde aralarına yeni arkadaşlar katılacağı için şimdilik bu videoyu erteliyorum ama tek tekte olsa fırçalarımla ilgili tanıtım yazıları yazmaya devam edicem.

Bugün de Real Techniques markasından bir fırça tanıtmak istedim.

Youtube'dan tanıyacağınız Pixiwoo kardeşlerden Sam Chapman'ın tasarladığı bu fırçalar gerçekten şimdiye kadar kullandığım tüm markalar içinde en iyilerinden.



Ben henüz sadece Expert Face Brush'ı aldım. Bir kaç tane de yolda olan var siparişimin elime ulaşmasını bekliyorum.
Bu fırçayla likit bir çok ürünü uygulayabileceğiniz gibi krem yada mousse yapıda ürünleri de kullanabilirsiniz. Ben bb krem ya da fondöten uygulamalarımda normalde ellerimi kullanmayı sevmeme rağmen bu fırçadan sonra başka bir şey kullanmaz oldum. Onun dışında krem ya da likit allıklarımı da bu fırçayla uygulamayı seviyorum.




Gördüğünüz gibi sık kıllı bir fırça ama kesinlikle ürünü yemiyor. Koleksiyonundaki tüm ürünler sentetik kıllardan yapılmış. Bir çok markanın sentetik fırçaları gibi yıkamaların ardından zarar göreceğini düşünmüştüm ama 4-5 kez yıkamama rağmen hiç bir zarar görmedi. Kıl döktüğünü de hiç görmedim. Sık kıllı olmasının bir tek dezavantajı var o da yıkadıktan sonra kuruması zor oluyor. 




Fırçaların altı düz olduğu için dik durabiliyorlar. Bu da en güzel özelliklerinden biri bence çünkü pis fırçaları masaya koymak hoşuma gitmiyor.

Maalesef marka henüz Türkiye'de satılmıyor ama online olarak sipariş edebilirsiniz. 

Bildiğim kadarıyla 11€ gibi bir fiyatı var sitelerde.
Siz RT marka fırçalar hakkında ne düşünüyorsunuz?


* Yazıda bir düzeltme yaptım. Sam Chapman'ın hayvanlar üzerinde deney yapan markaları kullanmadığını yazmıştım ama bir okuyucum bu yanlış bilgimi düzeltti bu nedenle o cümleyi sildim. Kendisine beni aydınlattığı için teşekkür ederim ( anonim olarak yorum yaptığından ismini veremiyeceğim).




8 yorum:

  1. I herb.com dan bu fircalari ben daha uyguna aldim posta parasida cok azzz tabi turkiyeye gonderiyormu bir bakin derimmmm

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. I herb.com dan bu fircalari ben daha uyguna aldim posta parasida cok azzz tabi turkiyeye gonderiyormu bir bakin derimmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım evet çok uyguna gönderen siteler var ama Türkiye'ye gönderse bile gümrük büyük sorun biliyorsun kozmetik yasağı var.Ben genelde yurtdışına giden arkadaşlarımdan istiyorum yada cloud10beauty'den sipariş veriyorum çünkü daha önce bu sitede gümrüğe takılan paket duymadım tavsiyen için teşekkürler:)

      Sil
  4. Merhabalar Buseciğim bende mimin var eğer yapmak istersen seni bloğuma beklerim.
    http://renklimasallarim.blogspot.com/2013/09/mim-kozmetik-bakim-guzellik-ve-formda.html

    YanıtlaSil
  5. hahah hiç şaşırtmadın beni canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsimli bir yorum olsaydı küfür içermediği sürece ne olursa olsun silmezdim ama anonimliğe sığınıp aklınıza gelen iğneleyici bir sürü şeyi yazamazsınız. Verdiğiniz linki okudum ve yazıyı düzelttim.Bunun dışında sanırım sizinle daha fazla iletişime girmemin anlamı yok.

      Sil