19 Eylül 2013 Perşembe

Emma Stone'un Kırmızı Halı Seçimleri

Merhabalar!
Yine bir Kırmızı Halı Seçimleri yazısı yazıyorum. Umarım bu yazı dizisini seviyorsunuzdur çünkü ben yazarken çok eğleniyorum.
Emma Stone hem güzel hem de başarılı bir aktrist. Haliyle insan Kırmızı Halı seçimlerinde de bu kadar başarılı mı diye merak ediyor. Sizi de kendimi de daha fazla meraklandırmadan yazıya başlayalım.

2012 OSCAR ÖDÜLLERİ:




Giambattista Valli Haute Couture tuvaletinin içinde oldukça çarpıcı görünüyor Stone. Kırmızı halı da kırmızı giymek zordur ama beyaz tenine kırmızının bu tonunu ben çok yakıştırdım.Nedense Nicole Kidman'ın tarzına ve zerafetine çok uygun bir tuvalet gibi geldi bana. Onu bir yana bırakacak olursak Emma Stone'da beğenmediğim tek nokta saçı sanırım. Bu kadar basit ve özensiz olmamalıydı.
Louis Vuitton clutchın hastası oldum diyebilirim. Görüntü oldukça zarif ve şık.

2012 GOLDEN GLOBE AWARDS:





Ben bu modeli hiç beğenmedim.Elbisenin rengi sanki kızı boğmuş. Lanvin marka mürdüm rengi derin v yaka dekolteli elbise nedense hiç bir açıdan gözüme güzel gözükmedi. Rengini değiştirsek diyorum yok olmuyor, beğenmedim maalesef.  
Cartier clutchı elbiseyle alakasız.Sanırım kartal detaylı kemeriyle uydurmaya çalışmış ama bana fazla alakasız geldi. Ay bilemiyorum makyajı saçı falan bile elle tutulur güzellikte değil. Bu halini hiç beğenmedim.

2012 SAG:




Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu görüntü ne kadar güzel olursan ol seçimlerin yüzünden rezil olabilirsin mesajını veriyor bana. Bu kızın bu kadar kabus bir hale bürünebileceğine asla inanamazdım ama olmuş.

Alexander McQueen elbisesini hiç sevmedim.Elbise de siyahta o kadar sert duruyor ki Emma'nın yumuşak görüntüsünde annesinin elbisesini giymiş kız çocuğu imajı yaratıyor. Yine
Alexander McQueen marka ayakkabılara bayıldım. Çok şık ve zarifler ama maalesef o çan formunda elbisenin altında fazla zarif duruyorlar. Ben bu görüntüsünü de hiç beğenmediğim için pek irdelemeyeceğim.

2011 BAFTA:



İki parça olan bu kıyafet açık mercan rengi tek omuzlu streç bir bluz ve uzun mercan rengi bir eteğin birleşiminden oluşuyor. Lanvin marka kıyafet sarı saçlarıyla çok hoş geldi gözüme ama bütün kırmızı halı fotoğraflarına baktığımda sanki fazla boğucu gözüküyordu.
Saçı ve makyajına bayıldım oldukça soft makyajını helenistik tarzda toplanmış saçlarıyla kombinlemiş. En çokta altın rengi bilekliğine bayıldım. Tüm görüntüsü de sanırım vasat olarak nitelendirilebilinir.

2012 VANİTY FAİR:



Chanel tercih etmiş güzel yıldız bu defa da. Elbiseyle ilgili fikrim net değil aslında.Ne yönde yorum yapsam bilemiyorum. Transparan  ve peplum detaylı elbiseyi çok orjinal buldum.Ama sanki bir olamamışlık var. Sanırım peplum kısmında çok fazla kumaş üst üste olduğu için bir anda 3 beden büyük basen gibi durmuş.Neyse ince eyelinerı ve yüzüğünü çok sevdim.

2011 VANİTY FAİR:



Güzelim kadının şu halini gördüm ya demekki gerçekten güzel de olsan yakışanı bilmek önemli. Allahım o saçlar nedir? Amerikan filmlerindeki uyuşturucu bağımlısı anne modeli. Chanel Haute Couture elbisesinin o arkadaki anlamsız kuyruğu hariç her şeyini beğendim. Üst kısımdaki renkler ve motifler diz üstünde biten yine desenli eteği falan hoş geldi ama dediğim gibi şu saçma kuyruk işi bozuyor.
Salvatore Ferragamo ayakkabıları sanki çok takım olmuş etekle. Ben daha çok lacivert ya da yeşil tonlarda ayakkabı görmek isterdim sanırım.

2011 GOLDEN GLOBE:



Galiba en çok bu haline bayıldım. Hem beyaz ten hem sarı saçlı birinin bu kadar açık renk bir tuvalet içinde bu kadar hoş görünebileceğini düşünmezdim.
Şeftali tonlarındaki Calvin Klein tuvaletinin zerafetine bayıldım. Sırt dekoltesine, başka hiç bir detayı olmamasına hasta oldum. Topuzu hafif makyajı her şeyi tamam.
Van Cleef & Arpels takıları da çok sade ve hoş. Ben bu görüntüsünü çok beğendim herhangi bir kusur bulamıyorum.

2011 DEAUVİLLE FİLM FESTİVALİ:




Öncelikle şunu söylemeliyim ki renkli gözlülere kızıl kahve tonlarda makyajı çok yakıştırıyorum hele ki saçları da Emma'nın ki gibi bakır tonlarındaysa çok hoş bir görüntü oluyor.
Roland Mouret tuvaleti bana nedense yaz akşamı dışarı çıkarken giyilebilecek bir elbiseyi andırdı. Öyle özel, tasarım bir parça gibi gelmedi.Evet güzel, Emma'da güzel taşımış ama sanki albenisi yok. Ben daha çok
Alexander McQueen clutchını beğendim. Yüksek topuklu, platformlu, bantlı ayakkabıları da
Giuseppe Zanotti.

Başka görsellerine de yer vermek isterdim ama ünlüler maalesef nefes almak yerine etkinliğe katılıyorlar. Maşallah 283092470 tane kırmızı halı görüntüleri oluyor.

Siz Emma Stone'un hangi görüntüsünü beğendiniz?

1 yorum:

  1. Sondan ilk 2 resimi beğendim sanırım,diğerleri ne öyle amann allahım :D

    YanıtlaSil