13 Ağustos 2013 Salı

Pişti Olan Ünlüler (IV) Didem Antebi vs Edvina Sponza

Merhaba.
Son günlerde, çok paranın olması da zor iş diye düşünür oldum.Neden mi?
Şimdi ben gidip Koton'dan, H&M'den 30-40 liraya kıyafet alıp giyiyorum, dışarı çıkınca biriyle pişti olsam bile içim çok acımıyor, hem alışıyorsun da bir süre sonra.Bu kadar bilindik ve görece ucuz yerlerden giyinirsen pişti olmaya mecbursun gibi otomatik bir düşünce yerleşiyor kafalarımıza.

Ama ya bir tişörte yüzlerce hatta binlerce euro veren sosyetikler ne yapsın? Pişti oldukları zaman bileklerini kesmek istiyordur bence.
Neyse fakir düşüncelerimi bir kenara bırakıp bu yazının pişti olan "sosyetiklerine" geçelim.

Malumunuz İzzet Antebi'nin eşi olan Didem Antebi cemiyet hayatındaki şık kadınlar listesine hızla girdi.Giydiği kıyafetler, kullandığı aksesuarlar hem çok şık hem de el yakan cinsten.

Edvina Sponza ise Fiba Holding'in sahibinin oğlu Murat Özyeğin'in eski karısı, ünlü sponza mücevhercisinin kızı.Onun da seçtiği parçalar, stilini cemiyet hayatında hatrı sayılır cinsten.

Mayıs ayında Sırmaison ev aksesuarları davetinde iki hanımı da kötü bir süpriz bekliyordu.
 İkisi de DKNY'nin 600 tl'lik gömleğiyle pişti oldu.






Tek tek ele alacak olursak ilk olarak Didem Antebi'ye bakalım.



Didem Antebi siyah bilekte biten sigaret pantolonun içine soktuğu gömleğin üstüne her sezon vazgeçilmez olan bir deri mont giymiş.Ayakkabı tercihini de bilekten bağlamalı burun açık topuklulardan yana kullanan Antebi, saçlarını sanırım olduğu gibi bırakmış.





Edvina Sponza ise aynı gömleği yine siyah sigaret bir kot pantolonun üstüne çıkarıp oldukça casual siyah bir ceketle kombinlemiş.Maskülen görüntüsünü düz deri ayakkabılarıyla tamamlamış.

Gördüğünüz gibi aynı parçayla bir tarafta oldukça şık ve kadınsı görünüm diğer tarafta casual,maskülen bir görünüm elde edilmiş.

Benim tercihimi soracak olursanız Didem Antebi'nin stilini çoğunlukla beğenmeme rağmen kesinlikle Edvina Sponza diyeceğim.Didem Antebi'nin ayakkabılarını görüntüsüyle pek bağdaştıramadım (deri ceket altı açık ayakkabı) ayrıca saçları da fazla özensiz.
Edvina Sponza'da ise bir bütünlük var.

Siz hangisinin kombinini daha çok beğendiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder