10 Mayıs 2013 Cuma

Mac Springsheen Allık

                                                Merhabalar,
                                           bu postta size Mac Springsheen allığı tanıtıcam.

Aşırı beyaz tenli ve pembe alt tonlu olduğumdan allık kullanmaya çoğu zaman ihtiyaç duymuyordum.Malum kış aylarında soğuktan yaz aylarında sıcaktan yanaklarım daimi olarak pespembe.

Fakat son 2-3 yıldır yavaş yavaş makyajımı bir düzene sokmaya başlayınca (yani her gün makyaj yapmaya başlayınca) bir süre sonra ya allıkta sürüyim yüzüm çok beyaz ruh gibi dolanıyorum demeye başladım.E pembe alt tonlu olduğumdan bir de pembe tonlarında allık kullanırsam şeker kız Candy gibi olacağımı düşünüp hep elim şeftali, turuncu, bronz renklere gitti yıllar boyu.
Elimde pembe allık yok denecek kadar az anlayacağınız.

Bu kadar fazla şeftali rengi allığım olmasına rağmen Mac'ten de bir tane olsun diye uzun zamandır düşünüp fiyatlarından dolayı (bir allığa o kadar para verilir mi muhasebesi yaptığımdan) bir türlü alamıyordum ta ki annem geçtiğimiz haftalarda bana alana kadar.






Springsheen şeftali rengi ama içinde çok az pembelikte barındıran altın rengi ışıltılı çok hoş bir allık.
İlk gördüğümde acaba fazla mı ışıltılı diye biraz korkmuştum ama benim ezine peyniri tenimde bile abartılı durmadı hele ki yaz aylarında bir iki ton bronzlaşırsam sanırım çok daha güzel duracaktır.

Dupe gösterilen ürünler arasında Nars/ Orgasm ve Elf/ Peachy Keen var.Ben Orgasm'ın çok hafif daha pembe olduğunu düşünüyorum.
Peachy Keen'de Springsheen'e göre daha şeftali tonda bizimki yanında daha pembemsi kalıyor.Ama sonuç olarak üçü de aynı renk ailesinden diyebiliriz.

Pigmentasyonu iyi ama tüm gün kalıcılığı yok tabi.Ben sabah sürdüysem öğlende falan tekrar tazeleme ihtiyacı duyuyorum.
Ürünün fiyatı 68 tl.

Mac'in Türkiye satış sitesi açıldı.
http://www.maccosmetics.com.tr/

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Yanlış anlama ama bir tavsiyede bulunmak istedim... Kendin fotoğraf çekerek koysan ve swatch da yapsan daha güzel olmaz mı? Video da çekiyorsun iyi kötü bir makinen vardır herhalde.

    YanıtlaSil
  2. maalesef canım makinem yok videoları bilgisayar kamerasından çekiyorum, telefondan ürünleri fotoğraflamayı denedim ama baya kötü çıkıyor

    YanıtlaSil
  3. Youtube 'daki videolarını izleye izleye bir hal oldum, ne kadar şekersin, anlatımların ne kadar güzel, bayıldım :)

    Dalgınlıktan yeni fark edebiliyorum blogunu. Mac Springsheen özellikle bronz zamanı daha güzel olduğunu düşündüğüm bir allık, ben de seviyorum

    YanıtlaSil
  4. canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum:)Aynen bencede bronz tende daha güzel durabilir:)

    YanıtlaSil