26 Mayıs 2013 Pazar

66. Cannes Film Festivali' nden 3 Şık 3 Rüküş Kadın

Merhaba bu kadar ürün tanıtımından sonra son günlerde gerçekleşen önemli bir etkinlikle ilgili bir moda postu yazmak istedim.

Bu yıl 66'ncısı düzenlenen Cannes Film Festivali'nde ünlüler yine kırmızı halıda bazen çok şık bazen de çok rüküş kıyafetlerle poz verdiler.
Sizler için bana göre 3 şık ve 3 rüküş ünlü bayan seçtim.

Öncelikle rüküş bayanlardan başlayıp yazıyı şıklarla bitirerek göz zevkimizi baştan bozup sonra toparlayalım diye düşündüm.

Gecenin İlk Rüküşü Emma Watson.





Ya bu elbiseyi bu kıza yakıştıran varsa ya ben körüm ya da yakıştıran.Tamam elbise Chanel, evet ben ömrüm boyunca belki de bir tane bile Chanel elbise giyemiyeceğim ama yine de 23 yaşında kıza bu yaşından çok daha büyük tuvaleti giydirmenin mantığını anlayamadım.Hadi modeli geçtim zevk meselesi diyicem ama göğüs kısmı oturmamış elbisenin, o topuzu anneannem benim düğünümde yaptırır muhtemelen.Vücutta kadınsı bir hat olmayınca ne elbise güzel duruyor ne de kızın kendisi diyip çıkıcam işin içinden.

Gecenin İkinci Rüküşü Freida Pinto.




Elbisenin rengi dışında baştan aşağı hiç bir şeyi beğenmedim desem abartmış olmam.Elbisenin boyundan bağlama kısmı denizde pareolarımızı bağladığımız gibi duruyor sanki güdük boyunlu gibi göstermiş ablayı.Hele o sepet kıvamında örgülü saçları, o kapalı yaka elbiseye taktığı sallantılı küpeleri, kelebekli kemeri.

Tuvalette ayakkabılar da Gucci.

Gecenin Son Rüküşü Sonam Kapoor.

Kimi seçeceğimi şaşırdım neredeyse tüm davetliler rüküş diyip çıkıcam işin içinden.Millet ne kadar abidik gubidik kıyafet varsa giymiş gelmiş.




Kendini Harikalar Diyarı'ndaki Alice zanneden sevgili ablacığım ya neden o country tarzı koltuk kumaşından yapılmış abajur kılıklı saçma boyda elbiseyi giydin.Elbisenin Dolce& Gabbana olması da ayrı bir hayalkırıklığı ama neyse.Hadi onu giydin o geniş dalga yaptırdığın saçları niye saldın.

Vallahi içim daraldı şu törenin şık kadınlarına geçelim ruhumu teslim edicem yoksa.

Gecenin İlk Şık Kadını Doutzen Kroes:



Doutzen Kroes törene Atalier Versace'nin 2012 Güz koleksiyonundan pudra pembesi bir tuvaletle katıldı.Derin yırtmaçlı göğüs dekolteli tuvaleti ben çok beğendim kendisine de çok yakıştırdım.


Saçlarını açık bırakması sırt dekoltesini biraz kapayarak fazla çıplak görüntüyü ortadan kaldırmış bence.Doğal dalgaları da tuvaletin uçuş uçuş haline çok yakışmış.

Yine Versace imzalı bantlı ayakkabılarını da çok beğendim.


VS meleği bu kıyafetinde hiç takı kullanmamış ama gözümde hiç takı aramadı açıkçası gerekte yokmuş.Yok denecek kadar az makyajı doğal haliyle de ne kadar güzel olduğunun ispatı diyecek laf yok kadın gecenin şıkları arasında yerini aldı.

Mrs. Burberry Cara Delevingne:


Bu kızımız ne ara bu kadar ünlü oldu da Burberry'nin yüzü oldu bütün davetlere şahane tuvaletlerle katılmaya başladı bilemiyorum.Tuvaleti için söylenecek bir şey yok siyahla dantelin şahane uyumu ve tabiki Burberry.
Ben galiba sadece kaşlarını bu kadar koyu boyama fikrini sevmedim zaten kalınlar bıraksaymış sarı niye gözümüze sokmuş kapkara yapıpta.

Takıları Chopard.


O kopkoyu makyajı bile beni itmedi.Elbisenin sırtını da çok beğendim.Siyah ve dantel sanırım sonsuza kadar şıklığını koruyacak.

Ve Hülya Avşar:


Hayır Hülya Avşar fanı değilim, milliyetçilik duygularımda kaparmadı ama afedersiniz de şık kadın bulamadım.Ayrıca kendisini çok sevmesemde Hülya Avşar Melih Yazgan imzalı tuvaleti Chopard takılarıyla oldukça şık.Özellikle sırt dekoltesine bayıldım.


Dağınık dalgalı saçları da çok hoş, makyajı da.Bu arada takılarının toplam değeri 16 milyon liraymış.

Benim 66. Cannes Film Festivaliyle ilgili söyleyeceklerim bunlardı, peki siz kimleri şık/rüküş buldunuz?

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Cidden yani çok rüküşlermiş!! pembeli ve siyahlı kız hariç ama o burberry'nin kaşları çok kötü duruyor kız biraz dikkat etse erkek gibi durmıcak kaşları bütün güzelliğini bozuyor ://

    YanıtlaSil
  2. Aynen canım bende Cara'nın kaşlarını çok itici buluyorum hele koyu renge boyadığında:)

    YanıtlaSil