16 Nisan 2013 Salı

Beyonce: " Mrs. Carter World Tour " Kostümleri (Belgrad)

       Beyonce yine yaptı yapacağını "The Mrs. Carter Show World Tour"açılışında Belgrad'da hem performansıyla hemde kostümleriyle ilgiyi topladı.





Önce afişinden başlayalım zira o bile uzun süre konuşulur nitelikte.Kraliçe kostümü abartılı saçları ve elindeki asasıyla verdiği poz turne afişini süsledi.



Afişi bu kadar gösterişli olan turneyi başta medya olmak üzere hepimiz merak ediyorduk ki 15 Nisan'da Belgrad'da açılışını yaptı turnenin ve çeşit çeşit kostümler, farklı farklı koreografilere imza attı her zamanki gibi.Turnede giyeceği gardrobunda Julien Macdonald, Pucci ve DSquared2 imzalı köstümler varmış.

      

           Elimden geldiğince bütün giydiği kostümleri incelemeye çalışıcam ama ilk olarak bütün sitelerde, gazetelerde yayınlanan bu kostümle başlamak istiyorum.Muhtemelen bir iki haftaya Hande Yener, Demet Akalın hatta Ajda Pekkan'da bile benzerini göreceğiniz bu kıyafette  bir çok yarı değerli taş kullanıldığını okudum.







       Köstümün güzel- çirkin olduğunu tartışmayacağım sadece anca Beyonce giyse böyle bir kıyafeti taşıyabilirdi ve absürd gözükmezdi bence.Allahım ya biz o maşalı saçlarla dolansak kıro gibi dururuz kadın nası güzel nası cool duruyor.




                 Kombank Arena'da sahne alan Beyonce'nin giydiği diğer bir kıyafette bu beyaz şerit işlemeli transparan mayoydu.Bir de aklıma gelmişken ince çorap kıro bööö diyip duran kendime bu da kapak olsun koskoca Beyonce'de ten rengi ince çorap giymiş ama taş gibi olmuş hiçte babaanne gibi durmuyor.






Bu tulumun fotoğrafını bulucam diye göbeğim çatladı ama azmin zaferi! 
Siyah göğüs dekolteli, bol ışıltılı bu tulumuna da bayıldım.Kıvrımlı vücudunda çok iyi durmamış mı sizce de?





Giydiği bir diğer mayo kostümde deri yine göbeğine kadar göğüs dekolteli kalça kısımlarında dantel motifleri olan bu şahane kıyafet.Başkası taksa o eldiveni amma zorlamış tarz yapıcam diye derdim ama söz konusu bu kadın olunca üstüne çöp torbası geçirse ayy ne güzel olmuş diyebilirim sanırım.




Kadının duruşu bakışı bile yeter ya..

          
Arkadan görünüşü de bu şekilde özellikle yandan arkaya doğru yapılan dantel kısmı çok beğendim.







Galiba tek sevmediğim kostümü bu yine mayo formunda olan siyah ön kısmında sarı geometrik detayları olan kıyafeti oldu.Niyeyse bana super kahraman köstümlerini andırdı.Tabiki haşaa "öğğ çok kötü" diyemem ama onca kıyafetin arasında bunu beğenmedim pek.





Yine çok beğendiğim bir başka giysisi de kırmızı uzun bir elbise.Elbisenin kasıklara kadar yırtmacı olduğundan içindeki mayo gözüküyor.





Bunu da Hadise giyer kesin iki üç gün sonra.Hey allahım ya niye bizim Türk ünlülerimiz bi kendi vücuduna, duruşuna bakmadan Beyonce Rihanna gibi ne giyse yakışan ne yapsa güzel gelen şeyleri yapmaya çalışır.

Bu elbisenin en çokta üst kısmını beğendim.Göğüs kısmındaki altın aksesuar ve çapraz geçişler çok hoşuma gitti.




 Ben bu kadına en çokta bu bonus saçları yakıştırıyorum.Aynı anda hem seksi hem şirin hemde çok sempatik gözükmeyi başarabilen nadir kadınlardan.Bu pullu kostümüde kendisine yine çok yakıştırdım.
 

 
Popusu da açıkta kalmış ama ne yapsa neresini açsa yakışır ona.

       

          Sırbistan'da ki ilk konserinde 18.000 kişinin izlediği Beyonce Pucci imzalı bu kostümünüde sahnede taşıdı.Genel olarak hep kısa kıyafetler tercih eden Beyonce'nin bu kıyafetininde aşırı hastası olmadım.Ama Pucci imzalı ne de olsa bize laf söylemek düşmez.Kıyafetini mavi ojelerle tamamlamış.


Son olarak bir Pucci imzalı elbise daha.Yine mayo formunda iki kasığında birer fermuar detayı olan ışıltılı bu kostümde çok sevdiklerim arasında.Diz üstü deri topuklu ve yine fermuar detaylı çizmeleriyle seksiliğine seksilik katmış 31 yaşındaki Beyonce.

Bir sonraki ayağı Hırvatistan'da olacak turnenin ayın 17'sinde.Eğer bu kadar göz alıcı kostümler giymeye devam ederse kendisi bize çok post yazdıracak gibi görünüyor.

Sevgiler...

Turnede söylediği şarkıların listesi:

Run the World (Girls)
End of Time
Flaws and All
Get Me Bodied
Baby Boy
Diva
Party
Dance for You
Freakum Dress
I Care
I Miss You
Schoolin Life
Why Don’t You Love Me
1+1
Irreplaceable
Love on Top
Survivor
Countdown
Crazy In Love
Single Ladies
I Was Here
I Will Always Love You
Halo

 


 



 



2 yorum:

  1. Elbiseler güzel olsa da sanki hep aynı tarz.
    Aynı kıyefetin kumaşı değiştirilip bir kaç küçük değişiklik yapılarak yeni kıyafet elde edilmiş gibi ...

    YanıtlaSil
  2. genelde daha rahat dans edebilmek ve koreografinin hakkını verebilmek adına mayo tabanlı kostümler seçiyoru bu yüzden birbirine benzetmen doğal:)

    YanıtlaSil