28 Ekim 2015 Çarşamba

Splat || Love Whitening Toothpaste - Diş Macunu




Herkesin ağız sağlığına ve bakımına yeterli özeni göstermesini dileyerek sizleri yeni tanıştığım bir diş macunuyla tanıştırmak istiyorum.
Gerçi son dönemde raflarda ve sosyal medyada Splat markasını sıkça duyduk ama denemek #güzelliğimizannemizden ve #rengini_bul etkinliklerine kısmetmiş. Adettendir önce dışını inceleyelim.
Ürünün ambalaj tasarımı çok şeker. Bir çok macundan kesinlikle daha iyi tasarlanmış.
Diş macunu konusunda biraz takıntılıyım. Artık o kadar çok marka denedim ki bir sürü kriterim oldu. Normalde renkli macun almayı pek tercih etmiyorum çünkü hem ağzımın hemde diş fırçamın masmavi ya da pespembe olması hoşuma gitmiyor.
Bunun dışında nane-mentol aroması dışında pek ürün tercih etmiyorum. Ağzımda garip bir tat kaldığını hissediyorum. 
Siz düşünün bunca önyargıyla bu ürünü nasıl sıkı değerlendireceğimi :)
Eğriye eğri doğruya doğru arkadaşlar, rengiyle ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Ne dişlerimde, ne fırçada, ne de bembeyaz lavabomda pembelikler kalmadı. 
Ancak aroması çok hoşuma gitmedi. Başta da söylediğim gibi ben ferah aromalardan hoşlanıyorum. Şayet siz meyveli, tatlı diş macunlarını seviyorsanız düşünmeden alın. Büyük ihtimalle bayılarak kullanırsınız. Ben bu tüp bitince Splat'in bana daha uygun bir aromasını denemek istiyorum.

Onun dışında temizlemesi başarılı. Ağızdan arındırmakta gayet kolay. Bugün daha çok seveceğimi düşündüğüm 1-2 farklı aromalısını buldum. Bu bitince onları deneyeceğim.
Sevgiler..











1 yorum: