3 Haziran 2015 Çarşamba

#guzelligimizannemizden Etkinliği Sponsorlar ve Ürünler





Haftanın üçüncü gününde okuyacağınız yazı Ümmühan'ın Güzelliğimiz Annemizden blogger etkinliğinin 2. yazısı olacak. Bu yazıda sizlere etkinliğin sponsorlarından ve ürünlerden bahsedeceğim.

Çaylar, kahveler hazırsa buyrun başlayalım...




Etkinliğimize ev sahipliği yapan, bizi prensesler gibi ağarlayan Shangri La Bosphorus'a, Anıl Bey'e ve diğer çalışanlara çok çok teşekkür ederim.





Rafinera bildiğiniz gibi günlük olarak sizin yerinize o gün ne yiyeceğinizi düşünen ve yemekleri size ulaştıran bir kuruluş. Bir çok ünlünün de Rafinera sayesinde kilo verdiğini ya da kilosunu koruduğunu biliyorum. Daha detaylı bilgi ya da sipariş için http://www.rafinera.com/ adresine tıklayabilirsiniz.





Anavarza Bal'dan gelen bal benden çok babamı sevindirdi diyebilirim :)


Doğanay Şalgam'da sponsorlarımızın bir diğeriydi. Uzun uzun cam pet teknolojilerinden, limonatalarından, şalgamlarından konuştuk.

http://www.doganaygida.com.tr/ 

Etkinlikte saçlarımızı süsleyen şahane çiçekli taçlarımız da Instagram'dan ulaşabileceğiniz
@gelinneisterse hesabına ait.





Mabel BAKER adında bir öğretmenin aile ve arkadaşlarına hediye vermek amacıyla evinde yabani çileklerden mum yapmasıyla başladı.1909 yılında eşinin de yardımıyla yaptığı mumları satmaya başladı. Mabel Baker 1965 yılında öldüğünde evinde başladığı mum sevdasını Milyonlarca Dolar cirosu olan dünya çapında bir şirkete dönüştürmüştür.

Mabel Baker’dan sonra:
1973 Yılında Mabel Baker’ın mum şirketi dekorasyon ürünleri de satmak üzere PartyLite® Gifts Inc. isimli alt şirketini kurdu.
PartyLite® ürünlerinin şirketlere değil Amerikalı kadınlar tarafından doğrudan müşterilere satılmasını amaçlayan yeni bir satış sistemi oluşturdu ve dünya çapında binlerce bağımsız satış danışmanı ile ürünlerinin müşterilerine ulaşmasını sağladı. 
Partylite'la ilgili benim en çok ilgimi çekense hepimizin nasıl kişisel bir parfümü varsa evinizin hatta evinizin her odasınında ayrı ayrı bir kokusu olabilir fikri. 
Eğer ürünleri incelemek ya da nasıl satış yapılıyor konusunda bilgi almak isterseniz; http://www.partylite.com.tr/


Derma E bizlere cilt, saç ve tırnak için kullanılabilen bir yağ ve günlük nemlendirici gönderdi. Nemlendiriciyi şuan kullanıyorum. Sizlerle de fikirlerimi paylaşacağım.

http://dermae.com.tr/
Harmolance markası da bizlere ayak topuk bakım kremini getirmiş. Yaz geldi, ayaklar ortaya çıkacak bu krem çok işime yarar diye düşünüyorum. Bakalım deneyip görücez.

http://www.harmolance.com/





İlk kez DD krem kullanıcam. Bu da beni çok heyecanlardıran hediyelerden biri oldu. İlk kullanımda memnun kaldım gibi bakalım düzenli kullanımlarımın ardından fikirlerimi mutlaka paylaşırım. Bu arada makyaj çantasının tatlılığına ne demeli?


Palladio,  mor bir makyaj çantası ve pembe metalik tonlarda (Instagram sayfamda dudakta duruşunu gösterdiğim bir fotoğraf var) bir dudak kalemi göndermiş.

Ürünlerini çok merak ettiğim bir marka. En kısa zamanda farklı ürünlerini de denemek istiyorum.

http://www.dermfarma.com/


Kıbrıs'a özel Halis Con Kuru Kahvesini de etkinliğe katılan blogger arkadaşlarımızdan Nurdan getirmiş bizim için. Daha önce de Kıbrıs'tan bir arkadaşım getirmişti. Bunu da severek içicem.
Lapitak'ta bizlere ürün gönderen markalardan oldu. Ayak deodorantı, el ve ayak kremi, topuk çatlak kremi, ayak kokusu önleyici krem göndermişler. Ben 4-5 sene önce ayak kokusu için kremini kullanıp çok sevmiştim. Hepsini severek kullanıcam.

Beni en çok meraklandıran ve heyecanlandıran ürünlerden biri de Balmazon markasına ait bu serum oldu. Her derde deva bu ozonlanmış yağı biran önce kullanıp sizlerle fikirlerimi paylaşmak için can atıyorum.

http://www.balmozon.com/
Uzun zamandır denemek istediğim markalardan biri olan Note 'ta bizler için bir makyaj çantasının içinde fondöten, kalem far ve likit ruj göndermiş. Fondöten ten rengime uymadığı için deneyemiyorum ama ruj ilk kullanımda beni çok mutlu etti. Kalem far ve rujun yazıları yakında blogumda olacak :)

http://notecosmetics.com/
Dove bizlere yeni çıkan, 3 kullanımda saç kırıklarını %80 azaltan ürününü göndermiş. Henüz 1 kere kullandım. Üçüncü uygulamadan sonra blogda mutlaka fikirlerimi paylaşıcam :)

http://www.dove.com.tr/tr/
Erkap bizlere kek kalıpları göndermiş. Hem de rengarenkler:)
Rejimde olduğumdan light atıştırmalıklar deniyorum. Bu şirin kaplarda o tatsız tuzsuz şeyler belki gözüme hoş gözükür.

http://www.erkap.com/
Fresh'n Soft markası da bizlere dolu dolu bir paket göndermiş. Islak mendilleri benim yıllardır favorim. Bunları da bayılarak kullanıcam.

http://www.freshnsoft.com/
Tavsiye Evi'de Silk'n markasının tırnak parlatma cihazını getirdi bizlere. Tabiki hemen denedim. Evet gözle görünür bir parlama var ama bir kaç kez daha kullanmak gerek yorum yapmak için.

http://tavsiyeevi.com/

Bu losyonlar, kremler ve şampuanlarla dolu paket Dermadolin tarafından bizler için hazırlanmış.


Yaz aylarında sadece cildimizin değil saçlarımızında ekstra özene ve korumaya ihtiyaçları var tabiki. Prozinc'te bizlere Summer Time Shampoo ve Summer Time Spray göndermiş. Sanırım bu ürünleri kullanmayı biraz erteleyip, tatilde kullanacağım.

http://www.prozinc.com.tr/
QNet, Couleurs diye bir makyaj markası çıkarmış. Bizlere de denememiz için birer ürün getirmişler. 12 renkten oluşan rujları, 6 farklı renk grubundan oluşan far paletleri, inanılmaz doğal allıkları ve henüz denemediğim pudralarıyla bu yeni makyaj markası sanırım benim kalbimi fethetti.

http://www.qnet.com.tr/tr/
Özellikle Acı Badem Sütünü bayılarak kullandığım Bebak markası da bizlere güllü el ve vücut kremi göndermiş. Çantamın yeni kremi belli oldu :)

Cecile'den bir fırça seti, bir kaş kalemi, bir eyeliner ve fondötenden oluşan paket göndermişlerdi. Fondöten bana yine koyu ama diğerlerini severek kullanıcam.




İpelina'da şimdiye kadar hiç kullanma fırsatı bulamadığım markalardandı. En çokta oje temizleme pedlerini merak ediyorum.


Redist markasından gelen saç parfümü şahane kokuyor. Hele ki gün içinde havasız ya da kötü kokan yerlerde bulunuyorsanız şahane olabilir.



Gülsha'dan gül suyu -ki ben tonik olarak kullanmaya bayılıyorum- geldi.

Bir nemlendirici de Iva Natura markasından. Bunu da deneyip fikirlerimi blogda paylaşıcam, beklemede kalın.



Farklı farklı diş fırçaları kullandım da hiç dil fırçası kullanmamıştım. 
Bu bir ilk olacak, bakalım sevecek miyim?
Dr. Wheatgrass'in bu çok amaçlı Superbalm'ı da etkinlikte bize hediye edilen ürünlerden oldu. Daha önceden kullanan varsa fikirlerinizi merak ediyorum.


Pantene'de Onarıcı ve Koruyucu Bakım serisinin şampuanı, saç kremi ve bakım yağını hediye etti bizlere.


Dermokil'de sponsorlarımızdan biriydi. 4 parçalık paketinde kil maskesi, el kremi, şampuan ve vücut losyonu var.


Boyner'de bize Clinique'in nemlendiricisini gönderdi. Yıllar önce 2 kutu kullanmıştım. Ürünün yabancısı değilim. Kim bilir belki bunu bitirince tekrar Clinique'le devam ederim yine aşkım kabarırsa:)

http://www.boyner.com.tr/Default.aspx

En çok merak ettiğim ürünlerden bir diğeri Revox markasının bu atkuyruğu şampuanı! Hakkında güzel şeyler duydum. Umarım bende de işe yarar.

Strawberrynet'de bizlerleydi. Çekilişle seçtiğimiz hediyelerde bana Bourjois'in likit farı çıktı.

Son olarakta Şanlı İlaç nasır yakısı, serinletici ve ısıtıcı jel pedler, Mediwell markasının mini lipbalmlarından oluşan bir paket hediye etti.

Bütün sponsorlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Şahane bir etkinlikti. Herkes o kadar pozitif olunca zaman su gibi geçti :) 
Bir sonraki etkinlik yazısında görüşürüz....

3 yorum:

  1. iyi ki gelmişsin çok güzel bir gün oldu

    YanıtlaSil
  2. ürünler bir harika! ^-^ Güle güle kullanın *-*

    YanıtlaSil
  3. ÜRÜNLER ÇOK GÜZEL DURUYOR FİRMA SİZE NASIL GÖNDERİYOR BİLGİ VEREBİLİR MİSİN İZ

    YanıtlaSil