24 Mayıs 2015 Pazar

Bobbi Brown || Natural Brow Shaper (Clear) - Kaş Mascarası





Sanırım kozmetik anlamında en büyük "ihtiyacım" kaş ürünleri. Doğal olarak sürekli farklı markalardan kaş ürünleri deniyorum. Bu defa da Bobbi Brown'ın Natural Brow Shaper isimli kaş mascarasını deneyimledim ve fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben renkli kaş mascarası kullanamıyorum nedense, o yüzden bunun da şeffaf olanını aldım.
4.2 ml yani diğer kaş mascaralarına göre birazcık küçük.
Ambalajının şeffaf olmaması hem iyi hem kötü; içinde ne kadar kaldığını görememek kötü, zamanla kirlenen ürünü görmemek iyi.
Ambalajın küçük olması çantada taşımak ya da seyahatlere götürmek açısından da avantaj. 
Bu serinin renkli olanlarını kullananlar doğal kaş rengine çok uygun bir renk skalası var diyor ama ben renklileri hiç denemediğimden size kesin bilgi veremiyorum.
Fırçası kaşları güzel tarıyor. Uygulama sonrası kıtır kıtır bir his kalmıyor yani çok sertleştirmiyor. 
Çok akışkan olmadığı için de kolay kuruyor.
Sabitlemesi orta diyebilirim. Özellikle benim gibi kaşlarınızı kesmiyorsanız gün içinde kaşların özellikle bitiş kısmı da düşmeler olabiliyor.
Fırçası üçgen formda. Bunun en güzel yanı kaşların bitiş kısmı ince olduğundan bu fırçanın ucuyla etrafa bulaştırmadan uygulama yapılabiliyor.
Fiyatı bildiğim kadarıyla şuan 83 tl. Peki her zamanki gibi sizin adınıza kendime şu soruyu soruyorum: 83 liralık bir ürün mü?

Bence değil. Şöyle ki hem boyutu hem de sabitleme konusundaki performansına bakacak olursak çok daha ucuz ürünlerle neredeyse aynı benim için. 
Karar sizin :)
Mutlu pazarlar...


6 yorum:

  1. elca da 50 liraydı ama renk skalası çok az ve bana uymdı hiç

    YanıtlaSil
  2. kaş ürünlerini seviyorsanız geçen blogumda da bahsettiğim Koton'un yeni çıkardığı kaş maskaralarına da bakın derim hem fiyat hem de performans açısından iyiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baktım onlara ama renkleri bana uygun değildi o nedenle almadım

      Sil
  3. Bugün blogta kas kalrmi yazmıstım hatta kas maskarası tavsiyeleri sormustum :) yazın yardımcı oldu bana blogunuzu yeni kesfettim sizide beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Senin videolarını ne kadar özledim bilemezsin. ♥♥ Video çekmeyi dusunuyor musun yeniden?

    YanıtlaSil