10 Ocak 2014 Cuma

Essence Colour Arts Göz Bazı

Herkese merhaba...
Daha önce de Essence'in bir göz bazı hakkında yazı yazmıştım. Onu kullandığım dönemde Essence standlarını genişletti ve yeni bir baz çıkardı. Ben de bugün o baz hakkında konuşacağım.




En sevdiğim özelliğinden başlamak istiyorum. Renksiz olması! Renkli bazlar oldum olası hoşuma gitmemiştir. Oldukça hafif yapısı sayesinde çok kolay dağılıyor.Ambalajı minicik olduğundan seyahatlerde kolaylıkla çantanıza atabilirsiniz. Far bazı zaten azıcık kullanılır, bu ürün normal bir bazdan çok daha bereketli bence. 
 Göz kapaklarınızda ağırlık yapmıyor. Yapısı ince olduğundan üstüne farı uyguladığınızda topaklanma yaratmıyor.





Özellikle pigmentlerle kullandığınızda çok canlı bir renk elde edeceksiniz. Zaten ürün pigment ve glitterlar için üretilmiş olduğundan piyasada bu alanda bulunabilecek en düşük fiyatlı göz bazı. Aslında piyasadaki muadillerine göre (bildiğim kadarıyla Too Faced ve Nars'ın da bu özellikte göz bazları var) fiyatı çok düşük olduğundan kıyaslamak yanlış olur.

Sanırım 8-9 tl gibi bir fiyata almıştım bu ürünü.

Peki siz göz makyajınızdan önce baz kullanıyor musunuz?





3 yorum:

  1. Kullanıyorum ama kendim yapmıştım evde. Rivalde loop ve essence bakınca gerek yok gibi görünüyor evde yapmaya zaten uygun fiyatlılar. Acaba yüz bazları ile ilgili uygulamalı bir video yaparmısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende evde yapmıştım ama uygun fiyatlılar çoğalınca hem uğraşmaya gerek kalmadı hem de evdekinden daha ucuza mal eder olduk:) Tabi ilerleyen zamanlarda yapabilirim:)

      Sil
  2. Elimdeki tek far bazı essence markasının i love stage. Ama kendisi sarımsı olduğu için üzerine mavi far uyguladığımda far yeşile dönüşüyor. Uygun fiyatlı renksiz bir baz düşünüyordum iyi oldu bu :)

    YanıtlaSil