15 Ağustos 2013 Perşembe

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

Herkese merhabalar..
Çok uzun zamandır kullanmama rağmen henüz yazmaya fırsat bulabildiğim bir ürün hakkında konuşacağız bu gün.The Balm'ın aydınlatıcısı.





İlk kez bir aydınlatıcının dibini görmeye bu kadar yaklaştım.O kadar severek kullanıyorum yani.The Balm'ın şu ana kadar denediğim hiç bir ürünüyle sorunum olmadı hepsini sevdim ama aydınlatıcısının yeri ayrı.

En güzel özelliği yapısı.O kadar kremsi ki sürerken tozutmuyor ve uygulamayı aşırı kolaylaştırıyor.
Genelde kullandığım aydınlatıcılar ya beyaz ya da pembe olurdu.Hep biraz kirli aydınlatıcı istiyordum çünkü kirli renkler çok daha doğal duruyor.Direk bembeyaz elmacık kemikleri ya da kaş altları pek istediğim görüntüler değildi.



Allahtan imdadıma Mary Lou yetişti.Gördüğünüz gibi sarımtırak kirli bir rengi var.Oldukça pigmentli olmasına rağmen kesinlikle bas bas bağıran bir aydınlığı yok.Oldukça doğal bir ışıltı veriyor uygulandığında.
Fırçanın ucuna azıcık almanız yeterli oluyor.Haliyle o kadar az bir miktarı yeterli olduğundan üründe baya bereketli.




The Balm ürünlerinin ambalajlarının sevimliliğine zaten söyleyecek lafım yok.Aynalı ambalajı sayesinde sizi başka bir ayna taşımak zorunda bırakmıyor.
Ben sabah uyguladığımda akşam hala yeterli ışıltıyı buluyorum cildimde.Şiddetle önerebileceğim bir ürün.Özellikle Gratis indirimlerini takip ederseniz çok indirimli bir fiyata satın alabilirsiniz.
Eğer esmerseniz Betty Lou'yu tercih edebilirsiniz.




Fiyatı 40 tl.

Siz The Balm'ın en çok hangi ürününü seviyorsunuz?

2 yorum:

  1. çok severek kullandığım bir aydınlatıcı, iyi ki the balm var :) sen de güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler benimde en sevdiğim aydınlatıcılardan biri:)

      Sil