8 Ağustos 2013 Perşembe

Garnier BB Krem Karma Ve Yağlı Ciltler İçin

Merhabalar.
Bir sürü blogda çoktaan yazısı yazılmış bir ürünü ben henüz sizlerle paylaşmaya fırsat bulabildim.Aslında geç kaldığım için pişman değilim çünkü kullandığım ilk 1 ay boyunca bu yazıyı yazsaydım tam tersi görüşlere sahip olabilirdim.

Bugünkü ürünüm Garnier'in Karma ve Yağlı Ciltler İçin BB Kremi.

Videolarımı izliyorsanız ya da blogumu takip ediyorsanız zaten yağlı bir cildim olduğunu, özellikle yaz aylarında yağ oranının doğal olarak daha da arttığını biliyorsunuzdur.Cildi benim gibi ya da yağlıya dönük hatta karma ciltli insanların o parlak parlak görüntüden kurtulmak için gün içinde sürekli pudra kullanması işkencelerin en büyüğü oluyor bazen, hele ki sıcak günlerde yüzün ağırlığı artıyor sanki.Görüntünün pudra pudra hali de cabası.
BB kremler ilk yaygınlaşmaya başladığında (ilk çıkan küçük ambalajlı olanı) deneyenler normalde parlamayan cildim bu ürün yüzünde parlak gözüküyor,sivilce yaptı vs vs diyince denemekten vazgeçmiştim.Yaklaşık 6-7 ay önce artık fondötenlerin ağırlığına dayanamayıp Grtais'e gittiğimde ordaki görevli cildim yağlıysa bu bb kremi denememi tavsiye etti.Ben de aldım.
 Gördüğünüz gibi uzun kutulu olan ayırt etmesi çok basit zaten üstünde de yazıyor.Alırken pek umudum yoktu hatta ilk kullandığım haftalarda keşke almasaydım falan bile dedim. Şimdi soracak olursanız tek cevabım "Yüzüme başka ürün kullanamıyorum, elim hep buna gidiyor! " olur.

Benim için en başta neden kötü olduğundan bahsetmek gerekirse; ben bb krem cahili olduğumdan, fondöten gibi durabilmesi için çok bol sürmem gerektiği düşüncesine kapılmıştım.O kadar bol sürünce gün içinde burun kenarlarıma, dudak kenarlarıma vs doluyordu.En açık rengini kullanıyor olmama rağmen ürünü yüzüme boca edince yüzüm boynumdan 2 ton koyu duruyordu.Nasılsa yağlı ciltler için diye düşünüp hiç pudra kullanmayıp parlama yapıncada amaaan bir işe yaramadı diyordum.


Sonra öğrendim ki; azıcık uygulamak bile yeterli oluyormuş (hele benim gibi kapatıcılık istemeyip sadece renk eşitliği isteğindeyseniz).Az uygulayınca birikme ya da boyunla renk farkıda olmuyormuş.Ayrıca cildiniz yağlıysa makyajınızın altına matlaştırıcı tonik, matlaştırıcı makyaj bazı kullansanız bile sabahtan akşama parlamaması imkansız mutlaka bir pudra istiyor parlayan bölgeler.
Bütün bunları öğrenince, bb kreme hakim oldum ve şuan vazgeçilmezim oldu.En çok yağlanan bölgelerimi fark ettim sadece oralara tek kat pudra geçiyorum ve çok doğal bir görüntü elde ediyorum.
Sadece yaz aylarında değil kışın bile favorim oldu elim fondötene nadir gidiyor.

Ben bu üründen çok memnunum eminim düzgün kullanırsanız, doğru tonu seçerseniz ve fazla kapatıcılık beklemiyorsanız siz de memnun kalırsınız.
İndirimler sağolsun benim elimde 3 kutu yedek var.O kadar seviyorum.
Peki sizin en sevdiğiniz bb krem markası ne?

Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

5 yorum:

  1. Evet benim de bb kremden beklediğim kapatıcılık değil sadece renk eşitlemesi. Bu ürünü denemedim şimdiye kadar çünkü hakkında olumsuz yorumlar okumuştum. Bir de şimdiye dek Garnier ürünlerinden pek memnun kalmamamın da etkisi var tabii...

    Benim de cildim yağlıya dönük. O yüzden önerini dinleyip bir şans vereceğim sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım zaten çok pahalı bir ürün değil alerjik her şeye reaksiyon gösterip sivilcenen bir cildin yoksa bence memnun kalıcaksın,kullandıktan sonra haberlerini bekliyorum:)

      Sil
  2. BENDE BU ÜRÜNÜ DENİYECEKTİM.AMA GRATİS İNDİRİM YAPINCA BALM SHELTER ALDIM.ÇOK MEMNUNUM.AMA YAGLI CİLTLERE PEK UYGUN DEĞİL.ÇÜNKÜ PARLAK BİR BİTİŞİ VAR.VE CİLDİ ASIRI NEMLENDİRİYOR.BENİM CİLDİM KURU OLDUGU İÇİN BANA COK İYİ GELDİ DENEMEK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi dahaki indirimde balm shelterı alabilirim gerçi elimde de bir sürü bb krem ve fondöten var bakalım:)

      Sil
  3. mrb bende bunu uzun zamandr kullaniyrm fakat benin cildm fazla yagli sanirm cunki surdktn hemen sonra pudrlyrm ama ginede 1 saat dayanmyr sikca pudra kullanincada cok puslu oluyo pudram flormar ya napablrm bilmiyrm herkz cok memnun yaglandrmyo diye bende niye oluyo anlamyrm yardmci olursn sevinirm

    YanıtlaSil